Een familieweekend, in luxe en comfort.

Met de hele familie: opa, oma, kinderen en kleinkinderen gezellige op familieweekend. Samen leuke dingen ondernemen en op ontdekking gaan. Een familieweekend brengt de gehele familie dichterbij elkaar, daarnaast is het natuurlijk fijn om op vakantie te zijn. Onze ruim opgezette accommodatie biedt enorm veel mogelijkheden. Zowel binnen als buiten is er voldoende ruimte om als familie gezellige activiteiten te ondernemen. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken een potje voetbal, spelletjes of een gezellige barbecue. Daarnaast ligt het aan de rand van Nationaal Park de Maasduijnen en vindt u diverse recreatiemogelijkheden op een steenworp afstand. Wij bieden een volledige groepsaccomodatie met volop mogelijkheden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en uw familieweekend tot een succes te maken. Jong en oud, niemand hoeft zich tijdens een familieweekend in onze prachtige accommodatie vervelen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar De Bartelshoeve? Neem een kijkje naar de voorzieningen of bekijk onze beschikbaarheid. Voor aanvullende informatie of een advies op maat raden wij u aan contact met ons op te nemen.


Een unieke locatie

De Bartelshoeve ligt uniek in een bosrijke omgeving aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen en de uiterwaarden van de rivier de Maas. U kunt in ieder seizoen van het jaar genieten van de deze prachtige omgeving. Het bos en open heidegebied bieden de mogelijkheid actief bezig te zijn en u kunt dan ook heerlijk wandelen en fietsen in dit mooie gebied. In de omgeving vindt u de steden Venlo en Nijmegen, maar ook leuke duitse steden als Kleve en Goch.

Activiteiten in de omgeving

Alles binnen handbereik
Of u nu houdt van rust, wandelen en fietsen óf cultuur, de omgeving biedt het allemaal. De Bartelshoeve vormt daarmee een uitvalsbasis voor diverse bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving. U en uw familie hoeven zich dus niet te vervelen!

Wij geven u alvast graag een greep uit de tal van mogelijkheden.

Sfeerimpressie

Klik op een van de foto’s voor een spraakmakende sfeerimpressie van onze prachtige locatie.


Vragen over uw verblijf in onze accommodatie?