Een greep uit de mogelijkheden

De Bartelshoeve is in oktober 2016 gerenoveerd en volledig in retro / vintage stijl ingericht. De accommodatie heeft 14 kamers allemaal ingericht met boxspringbedden (opgemaakte bedden) en alle kamers met een eigen badkamer met bad/douche en toilet en voorzien van airconditioning en heeft 2 kamers welke geschikt zijn voor mindervalide. In totaal zijn er 9 kamers voor 2 personen, 3 kamers voor 3 personen en 2 kamers voor 4 personen. Aan zowel de voor als de achterzijde hebben we een groot terras voorzien van terrasmeubilair. Rondom de locatie is een grote speelweide met een schommel en trampoline.

Bent u nieuwsgierig geworden naar De Bartelshoeve? Neem een kijkje naar de voorzieningen of bekijk onze beschikbaarheid. Voor aanvullende informatie of een advies op maat raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Familieweekenden

In ontspannen en luxe sfeer een gezellige tijd doorbrengen met uw familie. Zowel binnen als buiten zijn er volop recreatiemogelijkheden zo dat niemand zich hoeft te vervelen.


Lees verder

Bruiloften

Een unieke locatie waar uw bruiloft vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met het feest kan worden gevierd. De Bartelshoeve biedt u alle benodigdheden onder één dak.


Lees verder

Zakelijke bijeenkomsten

Een brainstormsessie, workshop of vergadering komt het beste tot stand op een goede locatie. De Bartelshoeve heeft alles in huis om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.


Lees verder

Heeft u vragen over onze mogelijkheden?