Uw bruiloft, tot in de puntjes verzorgd.

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en leuk dat jullie erover denken dit in de Bartelshoeve te vieren. Onderstaand laten we een voorbeeld programma zien. Dit geeft een idee van de mogelijkheden bij de Bartelshoeve maar uiteraard kunnen we ook een programma geheel op jullie wensen samenstellen. In het onderstaande programma wordt uitgegaan van dertig gasten en honderd personen voor het feest dat plaatsvindt in de bar en woonkamer van de Bartelshoeve. De ceremonie en het diner vinden indien mogelijk buiten plaats. Op deze pagina vindt u een voorbeeld van een dagprogramma voor een huwelijksvoltrekking, het hele programma kunt u hier bekijken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar De Bartelshoeve? Neem een kijkje naar de voorzieningen of bekijk onze beschikbaarheid. Voor aanvullende informatie of een advies op maat raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Uitgangspunten

Voor de huwelijksvoltrekking huren wij witte klapstoeltjes in, die worden geplaatst onder de appelbomen, voor het bruidspaar plaatsen wij twee fauteuils, verdere wensen qua decoratie bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Voor het diner en de feestavond maken we zoveel mogelijk gebruik van het aanwezige meubilair, aangevuld met 6 statafels voor de feestavond.

Programma


 • 14:00 uur – Ontvangst van uw gasten.
 • 14.30 uur – Huwelijksceremonie onder de appelbomen in de ruime tuin van de Bartelshoeve.
 • 15:15 uur – Serveren van toost & bruidstaart.
 • 15:15 uur – Borrel en fotogelegenheid.
 • 17:00 uur – Volledig verzorgd drie gangen diner.
 • 20:00 uur – Gezellige feestavond.
 • 00:00 uur – Serveren van een late night snack.
 • 01:00 uur – Einde feestavond.

Ontvangst van uw gasten
Wij ontvangen jullie gasten met een lekkere kop koffie of thee, uiteraard is het ook mogelijk een glaasje fris te krijgen.

Huwelijkceremonie
Zodra uw gasten zijn gearriveerd worden ze uitgenodigd plaats te nemen op de stoeltjes en zal de huwelijksvoltrekking van start gaan. Wij gaan er vanuit dat jullie het contact met de gemeente zelf verzorgen, voor meer informatie raden wij u aan de website van de gemeente te raadplegen.

Toosten op het bruidspaar
Het moment is dan eindelijk daar en er mag getoost worden op het bruidspaar! Wij serveren voor de toost een feestelijk glas Prosecco waarmee jullie kunnen toosten. Aansluitend wordt de taart aangesneden, vooralsnog gaan wij ervan uit dat jullie zelf de taart verzorgen, indien anders gewenst. Ons personeel zal assisteren bij het aansnijden en uitserveren van de taart.

Na de prosecco en gedurende het diner serveren wij drank uit onderstaand assortiment:

 • Diverse frisdranken
 • Vruchtensappen
 • Rode en witte wijn
 • Bier en alcoholvrij bier

In landelijke stijl dineren
Uw gasten worden uitgenodigd om aan de mooi gedekte tafels plaats te nemen. Onderstaand doen wij een van onze suggesties toekomen, uiteraard kan dit nog geheel naar wens worden aangepast. Voor het diner gaan we uit van shared dining, dit betekent dat het voorgerecht op grote planken op tafel komt, het hoofgerecht op allerlei schalen en bakjes en ook het dessert komt op schalen en in kleine glaasjes op tafel zodat de gasten lekker zelf kunnen pakken wat ze lekker vinden. Onderstaande is slechts een greep uit de mogelijkheden.

Voorgerechten
 Parmaham met meloen
 Carpaccio met balsamicostroop, rucola en Parmezaanse kaas
 Mozarella en tomaat
 Gerookte zalm met wasabimayonaise

Hoofdgerechten
 Varkenshaas met champignon roomsaus
 Entrecote met heerlijke eigen jus
 Drie soorten seizoensgroenten
 Drie soorten aardappelen
 Gemengde salade met frisse dressing

Nagerechten
 Overheerlijke chocolademousse
 IJs met warme kersen
 Seizoensfruit met hangop

Tot in de puntjes verzorgde feestavond
Na het diner is het tijd voor de feestavond, wij ontvangen uw gasten met een feestelijke drankje alvorens zij plaatsnemen op de dansvloer.

Benieuwd? Of heeft u interesse in een op maat gemaakt programma?


Vraag naar de mogelijkheden

Sfeerimpressie

Klik op een van de foto’s voor een spraakmakende sfeerimpressie van onze prachtige locatie.


Vragen over onze accommodatie?